Relatietherapie Online

Online Relatietherapie

Zijn jullie elkaar aan het kwijtraken?
Was er al afstand tussen jullie en neemt
de afstand onder deze druk toe? 

Online Relatietherapie

Zijn jullie elkaar aan het kwijtraken?
Was er al afstand tussen jullie en neemt de afstand onder deze druk toe? 

Het Familiehuis 

Met Online relatietherapie bij Het Familiehuis onderzoek je met elkaar waar je irritatie oploopt, hoe je je terugtrekt of juist alles bij de ander legt. Als je dat met elkaar in beeld krijgt kan je leren om je emoties en elkaars stress te herkennen. Dan komt er meer ruimte voor onderling begrip. 

Via een online gesprek kan je direct stappen nemen, zodat er meer verbinding kan ontstaan. Met oefeningen voor jezelf en met elkaar werk je binnen korte tijd weer aan een stevige basis van je relatie. Dit met als doel dat je je weer veilig bij elkaar kan voelen in deze uitdagende tijd.

Voor wie?

Voor stellen die zichzelf én elkaar de moeite waard vinden.
Die willen leren van én met elkaar.

Cécile Schlangen

Mijn aanpak is to the point, betrokken op ieders verhaal en ik zet de nodige humor in. De verkregen inzichten versterken we door veel in de therapie en thuis te oefenen. Laatst zei een man ‘ik had nooit gedacht dat relatietherapie zo leuk kon zijn’. Ik ken de route om meer verdieping in je relatie te brengen. Je moet wel met elkaar op reis willen gaan.

Vanuit huis in relatietherapie

Relatietherapie vanuit huis, achter je laptop met zijn tweeën of ieder met een eigen scherm. Ik maak gebruik van ZOOM en zodra we een afspraak maken ontvang je een link waarmee je kan inloggen en zien we elkaar op het scherm.

Wil je weten of online Relatietherapie voor jullie werkt?

Bel vrijblijvend met Cécile Schlangen:  06 4392 4080

Wil je weten of relatietherapie voor jullie werkt?

Bel Cécile Schlangen: 06 4392 4080

Of voer je gegevens in zodat we een kennismakingsgesprek kunnen plannen

Face to face sessies Relatietherapie in Amsterdam?

Naast online, is face to face relatietherapie nog steeds mogelijk. Het Familiehuis heeft een grote praktijkruimte en daarbinnen kunnen we voldoende afstand houden volgens de RIVM richtlijnen. Je geeft zelf aan of je geen klachten hebt, zodat het voor iedereen geen risico is om face to face te werken.